جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های پاوه - استان کرمانشاه

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 19 اقامتگاه

    اقامتگاه بوم گردی های پاوه برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره پاوه - استان کرمانشاه

    شهر پاوه مرکز شهرستان پاوه و یکی از شهرهای استان استان کرمانشاه است که به دلیل ساختار پلکانی، به شهر هزار ماسوله شهرت دارد. شهرستان پاوه از شمال و شرق با استان کردستان، از جنوب با شهرستان جوانرود، از جنوب شرق با شهرستان روانسر و از غرب با کشور عراق همجوار می باشد. چنانچه قصد سفر به طبیعت شگفت انگیز پاوه را دارید و به دنبال مکانی متفاوت برای اقامت خود می گردید، سایت یواسپیس با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی و خانه های بومی، بی نظیرترین بوم گردی ها را با مناسب ترین قیمت به شما معرفی کرده است تا با انتخابی درست از تجربه ای متفاوت در اقامتگاه های بوم گردی بهره مند شوید.

    آداب و رسومی ارزشمند در دیار پاوه

    شهر پاوه هم همانند سایر نقاط ایران از رسم و رسومات خاصی برخوردار است، رسوماتی که از گذشتگانشان به ارث برده اند و برای حفظ آن می کوشند. در ادامه به معرفی و شرح مختصر برخی از این رسومات می پردازیم:  

    پوشش: پوشش خاص و منحصر به فرد دیار پاوه سبب شده است گردشگران هم به اندازی گرفتن یک عکس یادگاری آن را امتحان کنند و برای لحظاتی کوتاه از آن لذت ببرند. پوشش مردان این دیار شامل چوخه، رانک، شال، میزره (سربند)، تاقیله (کلاه)، پوزه وانه (ساق بند)، گوره وی (جوراب)، فه قیانه (نوعی مچ بند) و کلاش (گیوه) و لباس زنان پاوه شامل فیس (کلاه زری)، سه لته، سخمه، کوا، گجی، چه فته، له چک و هه وری می باشد.

    ماه رمضان: مردمان این دیار در آستانه ماه مبارک رمضان، مساجد و حسینیه ها را غبار روبی و برای این ماه آماده می کنند. با آغاز ماه مبارک بعد از نماز جلسات قرائت قرآن را برگزار کرده و با انواع کلوچه، حلوا، حلیم ، شربت و خرما که توسط زنان تهیه شده است از روزه داران پذیرایی می کنند.

    نوروز: جشن نوروز یکی آیین های قدیمی ایران است که در شهرها و روستا مناطق کردشین هم این جشن به چشم می خورد. به عنوان مثال در روستای ساتیار مردم روستا در یک مکان مشخص جمع می شوند و با روشن کردن آتش، رقص و موسیقی محلی و پخش غذاهای سنتی فرا رسیدن سال نو را جشن می گیرند.

    طعم و عطری باورنکردنی در پاوه

    آش گورجه فرنگی، آش گزنه، کفته، قیماخ، خوژه، شلیمن، آش دوغ، ترخینه، گیته مژگه، خورشت ریواس و غاز یاغی از غذاهای خوش رنگ و لعاب و باب طبع گردشگران است.

    گشتی در تاریخ سه هزار ساله و طبیعت شگفت انگیز پاوه

    شهر پاوه قدمتی سه هزار ساله دارد و علاوه بر آن وجود طبیعت سرسبز و کوهستانی اش سبب حضور گردشگران و تاریخ دوستان داخلی و خارجی بسیاری در منطقه شده است. از جمله این زیبایی های شگفت انگیز می توان آبشار شولخه، آبشار دریبر، آبشار دشه، آبشار شیلماو، آبشار نودشه، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل، روستای هدف گردشگری ساتیار، مسجد جامع، مسجد دخان، آتشکده و دخمه های سنگی خالو حسین را نام برد. در ادامه به شرح مختصر برخی از این دیدنی های زیبا می پردازیم:

    آبشار شولخه: آبشار زیبا و دو قلوی شولخه در فاصله حدودا 7 کیلومتری شهر پاوه واقع شده است. این آبشار از چشمه سیلی سرچشمه می گیرد و از آبشارهای فصلی شهر است.

    آبشار دشه: آبشار افسانه دشه از زیباترین آبشارهای منطقه است که به سبب برخورداری از ویژگی های خاص در فصول مختلف سال پذیرای گردشگران بسیاری می باشد.

    روستای ساتیار: روستایی در فاصله حدودا 25 کیلومتری شهر پاوه که به سبب پلکانی بودن و برخورداری از طبیعت بکر، از زیباترین روستاهای گردشگری منطقه اورامانات به شمار می رود.      

    هنردست هنرمندان شهر پاوه و سوغات منحصر به فرد این دیار

    مردان و زنان هنرمند و توانمند دیار پاوه آثاری چون کلاه دوزی، گیوه دوزی، چوخا بافی، موج بافی و سجاده بافی را به زیبایی هر چه تمام تر می آفرینند که چشم هر گردشگر هنر دوست را مجذوب خود می کند. گردو، توت خشک، رب انار، روغن حیوانی و کشک از خوشمزه های شهر است که در میان گردشگران طرفداران خاص خود را دارد.

    بهترین زمان سفر 

    پاوه از آب و هوای سرد و نیمه مرطوب برخوردار می باشد، به همین سبب یواسپیس به شما پیشنهاد می کند چنانچه قصد سفر به ماسوله غرب ایران را دارید فصل بهار و تابستان بهترین زمان است تا از طبیعت منطقه بهترین بهره را ببرید و اوقات خوش و ماندگاری را در کنار عزیزانتان تجربه کنید.