جستجوی در تمامی مقاصد

    رزرو اقامتگاه بوم گردی، هتل و کلبه های فاضل آباد - استان گلستان

    شهرهای استان گلستان

    بوم گردی های شهرهای اطراف

    مرتب سازی:

    نتایج جستجو 7 اقامتگاه

    اقامتگاه های بوم گردی فاضل آباد برروی نقشه

    (برای دیدن اقامتگاه های نزدیک برروی نقشه، بزرگنمایی را کم کنید)

    درباره فاضل آباد - استان گلستان

    فاضل آباد از توابع شهرستان علی آباد کتول در استان گلستان است که از شمال با آق قلا، از شرق با رامیان و علی آباد کتول، از غرب با گرگان و از جنوب با استان سمنان همسایه است. این شهر در فاصله 30 کیلومتری گرگان (مرکز استان) و 12 کیلومتری علی آباد کتول واقع شده است. یکی از ویژگی های شهر فاضل آباد، زندگی اقوام مختلف در این منطقه می باشد. این شهر با طبیعت بکر و بی نظیر خود مورد توجه گردشگران بسیاری قرار گرفته است. چنانچه قصد سفر به فاضل آباد را دارید، یواسپیس، پلتفرم خدمات بوم گردی با ارائه فهرست اقامتگاه های بوم گردی فاضل آباد و همچنین امکان رزرو آنلاین زیباترین خانه های بومی و یا اقامتگاه های سنتی لحظاتی خوش از سفر را برای شما به ارمغان می آورد.

    آئین سنتی مردمان فاضل آباد

    بومیان فاضل آباد با فرهنگ خاص خود، مراسم جالبی را برگزارمی کنند. رقص خنجر و آغیز آچار از آداب منحصر بفرد آنهاست که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    رقص خنجر: در این مراسم، ابتدا جوانان ترکمن لباس های محلی خود را می پوشند و به دورهم حلقه زده و دست به گردن یکدیگر می اندازند. یک نفر به عنوان شمشیردار در میان افراد قرار می گیرد و به همراه شش یا هشت نفر دیگر به ذکرخوانی می پردازند. این رقص زیبا که سراسر هیجان می باشد با حرکات متهورانه و فریاد همراه است و آن قدر ادامه پیدا می کند تا یکی از افراد از شدت خستگی غش کند و به زمین بیفتد، سپس شمشیردار در گوش او غزلیاتی می خواند تا به هوش بیاید.

    آغیز آچار: در ماه مبارک رمضان میان ترکمن ها رسم بر این است که هر روز یکی از اهالی محله، غذایی درست می کند و آن را به مسجد محله می فرستد تا نمازگزاران با آن افطار کنند. بورگ و نان های محلی از خوراکی های ویژه افطار در بین اقوام ترکمن محسوب می شود.

    جاذبه های خیره کننده و چشم نواز فاضل آباد

    آبشار لاشو، غار پلنگ آرام و امامزاده گنو از زیباترین جاذبه های طبیعی فاضل آباد می باشند که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

    آبشار لاشو: این آبشار در فاصله 4 کیلومتری جنوب شرقی فاضل آباد قرار گرفته است. آبشار لاشو به صورت پله ای بوده و ارتفاع آن به 25 متر می رسد. لاشو از نام روستایی در نزدیکی آبشار گرفته شده است. آب این آبشار از چهار چشمه دائمی در دامنه های شمالی البرز سرچشمه می گیرد که برای مصارف کشاورزی مورد استفاده می باشد. آبشار لاشو با فضایی بسیار جذاب و دیدنی مورد علاقه گردشگران فراوانی می باشد.

    غار پلنگ آرام: از جاذبه های شگفت انگیز فاضل آباد، غار پلنگ آرام است که در نزدیکی روستای محمدآباد قرار دارد. پلنگ آرام به عنوان غار عمودی کشور به عمق 115 متر شناخته شده است. یک چاه طبیعی داخل غار موجود می باشد و غار فاقد سنگ است، به طوری که هیچ جایی برای گذاشتن پا و رفتن به داخل آن وجود نداشته و دهنه غار کاملاً صاف است.

    امامزاده گنو: این امام زاده در فاصله 25 کیلومتری فاضل آباد، روستای گنو واقع شده است و مقبره امامزاده جعفربن زین العابدین از نوادگان امام حسین (ع) می باشد که بسیار مورد اعتقاد مردم قرار گرفته است. امامزاده گنو با اسکلت فلزی و 2 گلدسته در طرفین بقعه بنا شده است که دارای 6 زائرسرا می باشد.

    هنر دست استادکاران ماهر و سوغات مشهور

    حوله بافی، شال بافی، نمد بافی، چادر شب دوزی و چارقد دوزی از هنرهای سنتی چشم نواز هنرمندان فاضل آباد به شمار می آیند. بابتو (نوعی شیرینی)، خاکی (نوعی تنقلات)، ازگیل، ترشی آلو از سوغاتی های این شهر می باشند که می توان به عنوان هدیه برای دوستان و آشنایان به شهر و دیار خود برد.

    غذاهای سنتی بی نظیر فاضل آباد

    ترشه پلو، سلف خورشت، شامی ترشه، ماش پلو و حلیم بادمجان از غذاهای خوش رنگ و بوی فاضل آباد محسوب می شوند که می توان طعم آنها را در اقامتگاه های بوم گردی و یا هتل های سنتی شهر فاضل آباد امتحان کرد.

    بهترین فصل سفر

    پیشنهاد می شود در فصل بهار و تابستان که آب و هوای شهر فاضل آباد معتدل و خنک است، به این شهر دل انگیز سفر کنید و از دیدن طبیعت و مناظر زیبای آن بهره ببرید.